Objavite posao spremačice

Objavite posao spremačice

Web-portal spremacica.com  omogućava s jedne strane osobama koje su zainteresovane za posao čišćenja da postave oglas sa uslovima pod kojima bi obavljale posao sređivanja i čišćenja.

U gornjem uglu kliknite na registraciju.
Prilkom registracije neophodno je uneti podatke: Ime, korisničko ime, email, šifru, broj telefona.Prilikom izbora sektora izaberite spremačica.

Nakon registracije neophodno je da kliknete na moj profil i da popunite neophodne podatke kako bi mogli da objavite Vaš oglas.

Taj oglas bi trebalo da sadrži period u kom ste zainteresovani da obavljate poslove čišćenja, očekivanu satnicu, teritoriju na kojoj biste radili (grad, opština), eventualno prethodno iskustvo i druge krijerijume za koje mislite da bi bili relevantni za vaš oglas.

Nakon postavljanja oglasa, osobe kojima je potrebno sređivanje mogu vas kontaktirati putem kontakt podataka koje ste registrovali radi dogovora.

Primer oglasa: “Čistila bih stan na teritoriji Novog Beograda vikendom u periodu od 10-14h, satnica koju očekujem je od 300-400 dinara, posedujem prethodno iskustvo od 5 godina na sličnim poslovima, pedantna sam i odgovorna“.