Ako Vam je potrebna spremačica

Ako Vam je potrebna spremačica

Web-portal spremacica.com omogućava osobama kojima je potrebno sređivanje stana, kuće ili kancelarije da kao “poslodavci“ objave uslove koje nude pod kojima bi neko radio poslove sređivanja za njih jer im je možda lakše da objave uslove pod kojima nude posao nego da kontaktiraju svaku čistilicu pojedinačno.

U gornjem uglu kliknite na registraciju.
Prilkom registracije neophodno je uneti podatke: Ime, korisničko ime, email, šifru, broj telefona.Prilikom izbora sektora izaberite spremačica.

Nakon registracije neophodno je da kliknete na objavite novi posao i da popunite neophodne podatke kako bi mogli da objavite Vaš oglas.

Nakon objave oglasa, zainteresovani kandidati se javljaju oglašivaču koji se može opredeliti za onog koji mu najviše odgovara.Taj oglas bi takođe trebalo da sadrži poslove sređivanja koji se traže, ponuđenu satnicu, teritoriju (grad, opštinu) na kojoj se nudi posao, dodatne kriterijume koje kandidat (čistilica treba da ispunjava).

Primer oglasa: „Tražim pedantnu i odgovornu osobu za čišćenje stana od 40 m2 na Novom Beogradu i peglanje veša subotom u periodu od 10-14h, satnica koju nudimo je 350 dinara/po satu, poželjno prethodno iskustvo. Svi zainteresovani kandiati mogu se javiti na e-mail ili broj telefona“.